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New調理と理論
山崎清子 [ほか] 共著 島田キミエ 渋川祥子, 下村道子, 市川朝子, 杉山久仁子
596-TI
同文書院
2011/04

Status Information

Detail

Jpn. or Foreign
和書
Title New調理と理論
Author 山崎清子 [ほか] 共著 島田キミエ 渋川祥子, 下村道子, 市川朝子, 杉山久仁子
Publisher 同文書院
Pub. Date 2011/04
Price 2,600
Page xxxviii, 565p : 図版[2]p : 挿図
Size 21cm
ISBN 9784810313956
Subjects 料理 調理
Contents Note 1 New edition cookery and its theory
Contents Note 2 調理と理論 : New

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Holding1 items
  • 1
    Label
    • Classification 2596
    • Author No.TI
    • Copy No.
    Registration No.

    000112832

    Classification 2
    596
    Author No.
    TI
     
    Shelf Code
    008 4F閲覧室(図書)
    Status
    11 学内者のみ貸出可