栄養素の許容上限摂取量の決め方 サプリメント・食品添加物のリスクと許容量モデルに関するWHO/FAOの報告書
産調出版
2007/02
|
Jpn. or Foreign | 和書 |
---|---|
Title | 栄養素の許容上限摂取量の決め方 サプリメント・食品添加物のリスクと許容量モデルに関するWHO/FAOの報告書 |
Author | WHO FAO著 金岡環 高橋由美子訳 |
Publisher | 産調出版 |
Pub. Date | 2007/02 |
Price | 2,900 |
Page | xxiii, 341p |
Size | 21cm |
ISBN | 9784882826125 |
Notes | 文献あり 監修: 国立健康・栄養研究所 |
Subjects | 栄養 |
Contents Note 1 | A model for establishing upper levels of intake for nutrients and related substances : report of a joint FAO/WHO Technical Workshop on Nutrient Risk Assessment : WHO headquarters, Geneva, Switzerland, 2-6 May 2005 |
---|