食品衛生学雑誌
OH:Journal of the Food Hygienic Society of Japan
日本食品衛生学会
00156426
Volume - Pub. Date
2014/06/25
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Title | 食品衛生学雑誌 OH:Journal of the Food Hygienic Society of Japan |
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Volume - Vol. No. | Vol.55 No.3 (316) |
Volume - Years of Serial | 2014 |
Volume - Pub. Date | 2014/06/25 |
Volume - Page | 135-166,J-77-J-120p |
Frequency | 11 |
Publisher | 日本食品衛生学会 |
Volume - Size | 年間購読2014 55(1-6) 6冊 24,000円 |
Registration No. | 400020263 |
Volume - Shelf Code | 020 書庫(雑誌バックナンバー) |
Contents Note 1 | 1. 分子系統樹解析とマルチプレックスPCRを用いたAspergillus flavus グループの識別…千葉隆司・高橋由美・貞升健志・仲真晶子・甲斐明美 |
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Contents Note 2 | 2. Multiresidue Analysis of Pesticides in Vegetables and Fruits by Supercritical Fluid Extraction and Liquid Chromatography-Tandem Mass Spectrometry…Shizuka Saito-Shida, Satoru Nemoto and Rieko Matsuda |
Contents Note 3 | 3. 腐肉食性小型巻貝2種に対するフグ毒給餌実験…辰野竜平・反町太樹・谷山茂人・大城直雅・久保弘文・高谷智裕・荒川 修 |
Contents Note 4 | 4. Examination of the Taxonomic Position of Penicillium Strains Used in Blue Cheese Production Based on the Partial Sequence of β-Tubulin…Yoshio Ogawa, Dai Hirose, Ayano Akiyama and Masakatsu Ichinoe |
Contents Note 5 | 5. 超高速液体クロマトグラフ–タンデム型質量分析法によるキャッサバ製品および豆類中のリナマリン定量法…加藤友香里・寺田久屋 |