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臨床栄養
OH:Journal of clinical nutrition. OH:The Japanese journal of clinical nutrition
日本臨床栄養研究会編集
醫歯藥出版
04851412
Volume - Pub. Date
2016/07/01

Status Information

Detail

Title 臨床栄養 OH:Journal of clinical nutrition. OH:The Japanese journal of clinical nutrition
Volume - Vol. No. Vol.129 No.1 (881)
Volume - Years of Serial 2016.7
Volume - Pub. Date 2016/07/01
Volume - Page 143p
Volume - Feature Article 特集/ 日本食品標準成分表2015年版-改訂の背景を知り,食品・栄養への理解を深める
Frequency
9
Publisher 醫歯藥出版
Registration No. 400022638
Volume - Shelf Code
020 書庫(雑誌バックナンバー)
Contents Note 1 1. 穀 類 / 大坪研一
Contents Note 2 2. いも及びでん粉類,砂糖及び甘味類,豆類,種実類(草本) / 安井健
Contents Note 3 3. 野菜類 / 東敬子
Contents Note 4 4. 果実類 / 生駒吉識
Contents Note 5 5. きのこ類 / 関谷敦
Contents Note 6 6. 藻 類 / 村田昌一
Contents Note 1 7. 魚介類 / 齋藤洋昭
Contents Note 2 8. 肉類,卵類 / 佐々木啓介
Contents Note 3 9. 乳 類 / 野村将
Contents Note 4 10. 油脂類 / 長尾昭彦
Contents Note 5 11. 菓子類,調味料及び香辛料類,調理加工食品類 / 渡邊智子
Contents Note 6 12. 〔コラム〕食品成分表2015年版のそう菜 / 渡邊智子
Contents Note 1 13. 食品成分表の分析法 / 安井明美
Contents Note 2 14. 水道水の無機質 / 渡邊智子

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    Registration No.

    400022638

    Volume - Shelf Code
    020 書庫(雑誌バックナンバー)