Holding List

Outline

食品衛生学雑誌
OH:Journal of the Food Hygienic Society of Japan
日本食品衛生学会
日本食品衛生学会
00156426
Volume - Pub. Date
2014/02/25

Status Information

Detail

Title 食品衛生学雑誌 OH:Journal of the Food Hygienic Society of Japan
Volume - Vol. No. Vol.55 No.1 (314)
Volume - Years of Serial 2014.1
Volume - Pub. Date 2014/02/25
Volume - Page 13,63,J-1-J-31p
Frequency
11
Publisher 日本食品衛生学会
Volume - Size 年間購読2014 55(1-6) 6冊 24,000円
Registration No. 400019876
Volume - Shelf Code
020 書庫(雑誌バックナンバー)
Contents Note 1 1. 特定原材料えび・かにのPCR確認検査法の適用性 ・・・田口大夢・永富靖章・菊池 亮・平尾宜司
Contents Note 2 2. 食品中の甘味料分析における迅速な改良透析法の開発 ・・・田原正一・藤原卓士・安井明子・早藤知惠子・小林千種・植松洋子
Contents Note 3 3. ペンタフルオロフェニルカラムを用いたトリコテセン系カビ毒のLC-MS/MS高感度一斉分析法 ・・・田村昌義・中川博之・宇山敦生・望月直樹
Contents Note 4 4. Development of Direct Real-Time PCR System Applicable to a Wide Range of Food and Agricultural Products ・・・Junichi Mano, Shuko Hatano, Satoshi Futo, Yasutaka Minegishi, Kenji Ninomiya, Kosuke Nakamura, Kazunari Kondo, Reiko Teshima, Reona Takabatake and Kazumi Kitta
Contents Note 5 5. Simultaneous Identification of 18 Illegal Adulterants in Dietary Supplements by Using High-Performance Liquid Chromatography-Mass Spectrometry ・・・Takaomi Tagami, Airin Aoyama, Akihiro Takeda, Akiko Asada, Takahiro Doi, Keiji Kajimura and Yoshiyuki Sawabe
Contents Note 6 6. 魚介類加工食品に含まれるアレルギー物質(えび・かに)の検出 ・・・渡邊裕子・濟田清隆・赤星千絵・大澤伸彦・橋口成喜・宮澤眞紀
Contents Note 1 7. 過去50年間のわが国の高等植物による食中毒事例の傾向 ・・・登田美桜・畝山智香子・春日文子

Holding List

Holding1 items
  • 1
    Registration No.

    400019876

    Volume - Shelf Code
    020 書庫(雑誌バックナンバー)