Holding List

Outline

食品衛生学雑誌
OH:Journal of the Food Hygienic Society of Japan
日本食品衛生学会
日本食品衛生学会
00156426
Volume - Pub. Date
2017/12/25

Status Information

Detail

Title 食品衛生学雑誌 OH:Journal of the Food Hygienic Society of Japan
Volume - Vol. No. Vol.58 No.6 (337)
Volume - Years of Serial 2017
Volume - Pub. Date 2017/12/25
Volume - Page 247-287,J-147-162,(8)p
Frequency
11
Publisher 日本食品衛生学会
Volume - Size 年間購読2017 58(1-6) 6冊 24000円
Registration No. 400024639
Volume - Shelf Code
020 書庫(雑誌バックナンバー)
Contents Note 1 ミネラルウォーター類製品における六価クロム濃度の実態調査 / 片岡 洋平, 渡邉 敬浩, 林 恭子, 小澤 蘭, 滝澤 和宏, 穐山 浩
Contents Note 2 腐肉食性巻貝キンシバイNassarius (Alectrion) glans 食中毒事例における生体試料中テトロドトキシン濃度推移と毒成分解析 / 辻村 和也, 吉村 裕紀, 田栗 利紹, 本村 秀章
Contents Note 3 HPLC-UVによる穀類中の遊離アスパラギン分析法の開発 / 横関 俊昭, 西川 佳子, 小木曽 基樹, 藤田 和弘
Contents Note 4 二枚貝中の記憶喪失性貝毒分析法の妥当性確認 / 山本 明美, 工藤 志保, 中谷 実, 花石 竜治, 増田 幸保, 木村 淳子, 櫻庭 麻恵, 柴田 めぐみ, 工藤 翔, 五日市 健夫, 佐藤 裕久, 村上 淳子, 古川 章子

Holding List

Holding1 items
  • 1
    Registration No.

    400024639

    Volume - Shelf Code
    020 書庫(雑誌バックナンバー)