Holding List

Outline

食品衛生学雑誌
OH:Journal of the Food Hygienic Society of Japan
日本食品衛生学会
日本食品衛生学会
00156426
Volume - Pub. Date
2004/04/25

Status Information

Detail

Title 食品衛生学雑誌 OH:Journal of the Food Hygienic Society of Japan
Volume - Vol. No. Vol.45 No.2 (255)
Volume - Years of Serial 2004.4
Volume - Pub. Date 2004/04/25
Volume - Page 63-105,J151-J-187p
Frequency
11
Publisher 日本食品衛生学会
Volume - Size 年間購読
Registration No. 400006556
Volume - Shelf Code
019 書庫(製本)
Contents Note 1 1. 倒伏し水に浸かった日本産米のトリコテセン自然汚染..... 田中 健治, 小林 秀誉, 永田 忠博, 真鍋 勝
Contents Note 2 2. 外国産チューインガム中のテルペン樹脂の分析..... 鵜澤 昌好, 桜井 孝治, 奥山 知子, 朝田 慎也, 坂ノ下 典正, 塚田 陽康, 河原 成元
Contents Note 3 3. 結晶テトロドトキシン経口投与による養殖クサフグ稚魚の毒化..... 山森 邦夫, 河野 迪子, 古川 清, 松居 隆
Contents Note 4 4. 無機培地中におけるフグ毒テトロドトキシンの減毒 ......小林 武志, 長島 裕二, 木村 凡, 藤井 建夫
Contents Note 5 5. HPLCによる食品中のステビオシド,レバウジオシドAおよびグリチルリチン酸の一斉分析..... 坂牧 成恵, 松本 ひろ子, 萩野 賀世, 中里 光男, 安田 和男
Contents Note 6 6. 北九州市域に流通する食品中の残留農薬調査..... 石川 精一, 苗床 江理, 川村 誠二, 山口 理香, 樋口 雅之, 小嶋 勉, 大和 康博, 高橋 正規
Contents Note 1 7. イオントラップ型LC/MS/MSによる加工食品中のアクリルアミドの定量 .....堤内 要, 日比野 真理子, 神戸 真理子, 大石 かおり, 岡田 鉦彦, 三輪 錠司, 谷口 肇
Contents Note 2 8. 合成化学物質によるRBL-2H3細胞内のβ-ヘキソサミニダーゼ遊離に対する亜鉛の抑制効果 .....田中 之雄, 田口 修三, 吉田 精作, 堀 伸二郎

Holding List

Holding1 items
  • 1
    Registration No.

    400006556

    Volume - Shelf Code
    019 書庫(製本)