Holding List

Outline

日本調理科学会誌
Journal of cookery science of Japan. VT:日本調理科学会誌
日本調理科学会 [編集]
日本調理科学会
13411535
Volume - Pub. Date
2017/08/05

Status Information

Detail

Title 日本調理科学会誌 Journal of cookery science of Japan. VT:日本調理科学会誌
Volume - Vol. No. Vol.50
Volume - Years of Serial 2017.8増刊号
Volume - Pub. Date 2017/08/05
Volume - Page 164p
Frequency
11
Publisher 日本調理科学会
Volume - Size 年間購読2017 50(1-6) 6冊 13,000円 (2,166円×2冊・2,167×
Registration No. 400023900
Volume - Shelf Code
020 書庫(雑誌バックナンバー)

Holding List

Holding1 items
  • 1
    Registration No.

    400023900

    Volume - Shelf Code
    020 書庫(雑誌バックナンバー)