Holding List

Outline

食品衛生学雑誌
OH:Journal of the Food Hygienic Society of Japan
日本食品衛生学会
日本食品衛生学会
00156426
Volume - Pub. Date
2001/02/25

Status Information

Detail

Title 食品衛生学雑誌 OH:Journal of the Food Hygienic Society of Japan
Volume - Vol. No. Vol.42 No.1 (236)
Volume - Years of Serial 2001.2
Volume - Pub. Date 2001/02/25
Volume - Page 62,J142p
Frequency
11
Publisher 日本食品衛生学会
Volume - Size 年間購読
Registration No. 400002829
Volume - Shelf Code
019 書庫(製本)
Contents Note 1 1. 自動化システムを用いた魚類中のPCBsの分析.....安村浩平・北村栄治・宇野正清・玉置守人
Contents Note 2 2. Flavor Production from a Non-Stick Oil by Moulds.....Hiroshi FUJIKAWA,Akihiro IBE,Tomoaki WAUKE,Satoshi MOROZUMI and Haruo MORI
Contents Note 3 3. 飲料缶からのビスフェノールA移行原因の解明と改良缶の評価.....河村葉子・井之上浩一・中澤裕之・山田隆・米谷民雄
Contents Note 4 4. 食品からのアルミニウムの一日摂取量の推定.....松田りえ子・佐々木久美子・酒井洋・青柳由美子・佐伯政信・長谷川康行・日高利夫・石井敬子・望月恵美子・山本敬男・宮部正樹・田村征男・堀伸二郎・池辺克彦・辻元宏・小嶋美穂子・佐伯清子・松岡幸恵・西岡千鶴・藤田久雄・城間博正・大城善昇・豊田正武
Contents Note 5 5. A Muliplex PCR Method of Detectically Recombinant DNAs from Five Lines of Genetically Modified Maize.....Takeshi MATSUOKA,Hideo KURIBARA,Hiroshi AKIYAMA,Hirohito MIURA,Yukihiro GODA,Yuko KUSAKABE,Kenji ISSHIKI,Masatake TOYODA and Akihiro HINO
Contents Note 6 6. Comparison of TaqMan Salmonella Amplification/Detection Kit with Standard Culture Procedure for Detection of Salmomella in Meat Samples.....Susum KAWASAKI,Bon KIMURA and tatTakeo FUJII
Contents Note 1 7. 食品のネオヘスペリジンジヒドロカルコンの分析.....中里光男・小林千種・山嶋裕季子・河野美幸・安田和男
Contents Note 2 8. 食品添加物クエン酸中のイソクエン酸の分析法.....岸弘子・川名清子
Contents Note 3 9. ポリ塩化ビニル製玩具中のフタル酸エステル含有量.....杉田たき子・平山クニ・新野竜太・石橋亨・山田隆
Contents Note 4 10. 多機能カラムとHPLCを利用した食品中のアフラトキシン分析法の応用と改良.....合田幸広・穐山浩・大槻崇・藤井朋美・豊田正武

Holding List

Holding1 items
  • 1
    Registration No.

    400002829

    Volume - Shelf Code
    019 書庫(製本)